Leko over de doelmannenkwestie: "We kunnen kiezen uit Horvath, Teunckens, Hubert en Butelle"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties

Ivan Leko geeft meer uitleg over de doelmannenkwestie bij Club Brugge

Leko over de doelmannenkwestie: "We kunnen kiezen uit Horvath, Teunckens, Hubert en Butelle"
Foto: © photonews

Club Brugge zit sinds vorig weekend met een doelmannenkwestie. Horvath werd na enkele onzeker tussenkomsten aan de kant geschoven door Leko en vervangen door Hubert, die vervolgens ook in de fout ging. Op de persconferentie voor Anderlecht, kwam Leko terug op zijn doelmannen.

"Ik heb met Horvath gepraat", aldus Leko. "Ethan is een jonge doelman, een goeie jonge doelman, maar elke zondag moet je de beste ploeg kiezen. De ploeg die je de meeste kans op de overwinning geeft. Daarom hebben we vorige zondag met Guillaume Hubert gestart."

Maar wie staat er zondag in Anderlecht tussen de palen? "Volgende zondag zullen we zien. Ik heb de keuze uit Ethan, Guillaume, Jens Teunckens en Ludovic Butelle. Ik heb mijn keuze gemaakt", gaf Leko mee.

De spelers weten het twee, drie uur voor de wedstrijd

Wie het wordt, wou hij nog niet prijsgeven. "Ik geef nooit mijn ploeg twee dagen voor de match. Eerst en vooral moeten de spelers het weten. Die zullen het twee, drie uur voor de wedstrijd vernemen."

Er gingen al geruchten rond dat Club Brugge op zoek is naar een nieuwe doelman, maar daar wou Leko niet op reageren. "We hebben er vier, die vraag is niet voor mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties