Martinez houdt ook Svilar in het oog: "We gaan met hem praten"

Martinez houdt ook Svilar in het oog: "We gaan met hem praten"

Het lijkt een getouwtrek te gaan worden tussen de Servische en de Belgische voetbalbond. Mile Svilar heeft uiteraard de dubbele nationaliteit, maar speelde in de jeugd altijd voor de Belgische jeugdploegen. Maar of hij ook voor de A-ploeg gaat uitkomen, blijft een open vraag.

Gert Verheyen was niet al te blij met Svilar, die niet reageerde op zijn telefoontjes. De clan Svilar reageerde door te zeggen dat er nooit een oproep bij Mile is aangekomen. De Servische voetbalbond zag daarop zijn kans schoon om aan de mouw van Svilar te gaan trekken, die daar niet weigerachtig tegenover stond.

Maar Roberto Martinez is niet van plan het 18-jarige talent zomaar te laten schieten. "Ik ben dol op zijn karakter. Ik zag zijn wedstrijd tegen Manchester United live. Om na die blunder zo te reageren in de volgende match... Dat is niet normaal voor zijn leeftijd. Die reactie was fantastisch, net als die gepakte strafschop."

Die reactie tegen Manchester United... Niet normaal voor zijn leeftijd

De Belgische selectieheer wil er dan ook werk van maken om hem niet voor ons land verloren te laten gaan. "We zien in hem iemand voor de toekomst. Hij heeft een enorm potentieel. We zullen met hem gaan praten en horen hoe hij zelf over zijn toekomst denkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties