Reactie De Sutter zegt het wel: "Dit is een punt voor de coach"

De Sutter zegt het wel: "Dit is een punt voor de coach"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes was vorige week bijzonder ontgoocheld in zijn ploeg. Tegen Oostende speelden ze met veel te weinig grinta en dat had hij hen achteraf ook uitvoerig duidelijk gemaakt. En zijn spelers hadden de boodschap begrepen... Dat toonden ze in Genk.

Tom De Sutter was daarvan misschien wel het grootste voorbeeld. De aanvaller moest na 70 minuten volledig kapot naar de kant. Begrijpelijk als je had gezien hoeveel verdedigend werk die had gedaan. "Het is anders hé", zei hij nazwetend. "We hebben echt als een blok gespeeld en niet overdreven veel kansen weggegeven."

De coach zal niet kunnen klagen nu

Lokeren zette het centrum helemaal vast. "Dat was de bedoeling, om hen zo lam te leggen. De coach had dat zo vooraf gezegd. Ik denk dat hij deze week niet te klagen zal hebben over de mentaliteit", knipoogde De Sutter. "Maar hij had gelijk dat het vorige week niet genoeg was."

Peter Maes wou er niet op ingaan, maar De Sutter is voor zo'n vraag altijd wel gewonnen: 'Was dit een punt voor de coach?' "(lacht) Tuurlijk, een beetje wel hé. We wisten hoe speciaal deze wedstrijd voor hem was. Hij zette ons voor de match allemaal op scherp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties