Serieus haar in de boter tussen Conte en David Luiz: "Ik weet niet of hij nog een toekomst heeft bij Chelsea"
Maarten Cattaert
| 1 reacties

Antonio Conte liet David Luiz uit de selectie voor de wedstrijd tegen Manchester United

Serieus haar in de boter tussen Conte en David Luiz: "Ik weet niet of hij nog een toekomst heeft bij Chelsea"
Foto: © photonews

Chelsea trad op Stamford Bridge tegen Manchester United aan met Andreas Christensen in het hart van de defensie in plaats van David Luiz. Coach Antonio Conte nam de Braziliaan zelfs niet in zijn selectie op.

Na afloop van de wedstrijd vertelde de Italiaan waarom hij besloot de verdediger te passeren. "Het is heel simpel. Een coach moet de beste beslissing voor zijn team maken en vandaag was de juiste beslissing om met Christensen te spelen en Ampadu op de bank te zetten."

Moet David Luiz zich zorgen maken over zijn toekomst bij Chelsea? "Dat weet ik niet. Misschien dat ik in de toekomst anders ga beslissen. Het is een tactische beslissing. Dit kan elke speler van mij overkomen als ik zie dat ze niet in vorm zijn. Luiz moet nu vooral hard blijven werken.

Enkele weken geleden stelde de trainer nog dat Luiz zijn beste verdediger was. Op de vraag wat er precies is voorgevallen tussen hem en de speler, wil Conte niets kwijt. "Het kan veranderen. Alles kan veranderen", liet de oefenmeester van Chelsea de aanwezige pers in het ongewisse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties