Ex-ploegmaat komt met opvallende anekdote over 'angstaanjagende' Gravesen: "Ooit bracht hij eens een paintballgeweer mee op training"

Maarten Cattaert
| 2 reacties
Ex-ploegmaat komt met opvallende anekdote over 'angstaanjagende' Gravesen: "Ooit bracht hij eens een paintballgeweer mee op training"

Wie kent Thomas Gravesen nog? De voormalige middenvelder met het kale hoofd die in 2008 zijn carrière beëindigde bij Everton stond bekend om zijn karakter en onvoorspelbaarheid, zowel op als naast het veld.

Thomas Gravesen heeft een mooie voetbalcarrière achter de rug, met dienstverbanden bij onder meer Celtic, Real Madrid en Everton. Voormalig teamgenoot James McFadden kan zich de strapatsen van de Deen nog goed herinneren.

"Hij was angstaanjagend en krankzinnig. Hij was iemand in de groep die je probeerde te ontlopen, een nachtmerrie. Een-op-een was hij ok, in groep altijd hyper. Hij had ook een vreemd, nogal gek accent", zegt McFadden op het YouTube-kanaal van Open Goal.

"Op een dag bracht hij gewoon vuurwerk mee. De fysiotherapeut van Everton was bezig met de geblesseerde spelers toen Tommy tevoorschijn kwam en een gigantische 'raket' op hem afvuurde. Hij bracht ook eens een paintballgeweer mee, 'gewoon' om naar mensen te schieten.Ongelooflijk.."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties