STVV-middenvelder Roman Bezus doet zijn verhaal over bizarre rode kaart tegen Zulte Waregem

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
STVV-middenvelder Roman Bezus doet zijn verhaal over bizarre rode kaart tegen Zulte Waregem
Foto: © photonews

STVV moest zondagavond een uur met zijn tienen spelen na een rode kaart voor Roman Bezus. De Oekraïner werd in de rug geduwd en ging zo fors door op Essevee-speler Baudry. Alweer een controversiële rol voor de videoref.

Scheidsrechter Jonathan Lardot floot eerst een fout mee voor Bezus, maar ging daarna naar de videobeelden kijken. Lardot gaf verrassend rood aan de middenvelder, maar STVV kreeg toch een vrije trap. Controverse alom, na de wedstrijd deed Bezus zijn verhaal van de feiten.

Duw

"Toen ik aan het dribbelen was, kreeg ik een duw van een speler", aldus de Oekraïense middenvelder. "Ik verloor mijn evenwicht en daarna probeerde ik zijn trap te blokken. Eerst kreeg ik nochtans een fout mee. Of het rood was? De ref zei dat ik er met gestrekt been naartoe ging en dat het rood was."

Al bij al sleepte Sint-Truiden nog een punt uit de brand na een treffer van Teixeira. "Ik heb mijn ploegmaats sorry gezegd, want dit was niet mijn bedoeling. Maar we hebben dan toch nog een punt na een sterke tweede helft", was Bezus toch nog een beetje blij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties