Duidelijk signaal voor twee Anderlechtspelers: "Ze moeten vertrekken of ..."

Duidelijk signaal voor twee Anderlechtspelers: "Ze moeten vertrekken of ..."
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht en zijn Roemenen, het is nog een moeilijker huwelijk dan Bob Peeters en Roemenen. Ondertussen is er een belangrijk signaal binnengekomen bij de beide Roemenen dat ze toch maar beter vertrekken in januari.

Het wordt dringend tijd voor de Roemenen van Anderlecht om tot spelen te gaan toekomen, anders zouden ze wel eens uit de plannen van de Roemeense bondscoach kunnen vallen. Daar willen ze nu al het EK 2020 gaan voorbereiden en mogelijk sneuvelen daarbij enkele spelers.

Nationale ploeg

"Ze moeten weg bij Anderlecht, want ik wil dat ze elke week spelen", aldus Cosmin Contra in de Roemeense pers. "Waar ze naartoe moeten? Dat maakt me niet uit, als ze maar aan speelminuten toekomen. Want als hun situatie niet zou veranderen, dan kan dat gevolgen hebben voor de nationale ploeg."

Anderlecht beseft dat de situatie voor beiden moeilijk ligt en zet de deur dan ook op een kier voor beide spelers. Voor Stanciu is er de nodige interesse vanuit onder meer Turkije, voor Chipciu lijkt een uitleenbeurt aangewezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties