Verhaeghe laat niets aan de verbeelding over: "Jan Breydel is een krot, het stinkt er dat het niet te harden is"

Verhaeghe laat niets aan de verbeelding over: "Jan Breydel is een krot, het stinkt er dat het niet te harden is"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge wil een nieuw stadion, al jaren... Dat zou de club vele miljoenen per jaar extra budget opleveren. Maar zoals zo vaak stuit ook Bart Verhaeghe op de Belgische rompslomp. Maar dat Jan Breydel verouderd is, daar laat hij geen twijfel over bestaan.

Verhaeghe wil al jaren een nieuw stadion bouwen. Het huidige Jan Breydel voldoet immers niet. “Het Jan Breydel-stadion is een oud krot, een stadion dat volledig is uitgeleefd. Bij de wedstrijd tegen Lokeren lag een 10 centimeter dik sneeuwtapijt op het veld. Maar veel erger: in de kleedkamers stond water", vertelt hij in De Tijd.

Het kost zelfs geld om in dat stadion te spelen. "De blazers die voor de verwarming moesten zorgen, hadden kortsluiting en het smeltwater droop van de elektriciteitsleidingen. We hebben er onze spelers moeten weghalen, het was levensgevaarlijk. Het stinkt er, het is muf. De dag na een match wil je er niet binnenkomen. We moeten speciaal firma’s laten komen om de kleedkamers te ontgeuren. Het is gewoon niet te harden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties