Commotie in Kortrijk! Stoppen van woedende Standardspeler slaan compléét door na dubieuze (?) rode kaart

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 15 reacties
Commotie in Kortrijk! Stoppen van woedende Standardspeler slaan compléét door na dubieuze (?) rode kaart
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hallucinant tafereel in het slot van de eerste helft tussen Kortrijk en Standard. Uche Agbo, de Nigeriaanse middenvelder van de Rouches, mocht gaan douchen van ref Verboomen en ging vervolgens compleet door het lint. De woedende speler weigerde het veld te verlaten en ging in de clinch met de fans.

De 22-jarige schokbreker ging enkele minuten voor rust wild in de tackle bij thuisspeler Stojanovic. Op het eerste gezicht en op volle snelheid leek een tweede gele kaart het juiste oordeel, maar uit de herhaling bleek dat Agbo zijn tegenstander niet raakte.

Groot was dan ook de verbazing in het Luikse kamp toen scheidsrechter Nathan Verboomen de speler zonder pardon richting de kleedkamer stuurde. De aangeslagen Nigeriaan zelf ging helemaal uit zijn dak en weigerde aanvankelijk het veld te verlaten.



Toen de uitgesloten middenvelder van Standard dan toch stevig tegen zijn zin richting kleedkamer sjokte kreeg hij het ook nog eens fel aan de stok met het thuispubliek. Agbo stak zonder pardon zijn middenvinger op naar de provocerende KVK-fans, die hem op hun beurt trakteerden op een stevige bierdouche.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties