Ex-doelman voorspelt moeilijke periode voor geplaagde speler Club Brugge: "Het worden zes zware maanden voor hem"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 35 reacties
Ex-doelman voorspelt moeilijke periode voor geplaagde speler Club Brugge: "Het worden zes zware maanden voor hem"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De doelmannencarrousel draait op volle toeren bij Club Brugge: enter Vladimir Gabulov, exit Ludovic Butelle. En wat met Ethan Horvath? De Amerikaanse doelman mag nog steeds vertrekken. Geert De Vlieger voorspelt een moeilijke periode voor de jongeman die als nummer één aan het seizoen begon.

De 22-jarige Horvath wisselde in het begin van het seizoen uitstekende reddingen af met foute inschattingen en verloor na de 2-0 nederlaag tegen RC Genk zijn plaats onder de lat. Ondanks het vertrek van de in ere herstelde nummer één 'Ludo' Butelle is de kans nog steeds groot dat ook Horvath (al dan niet tijdelijk) andere oorden opzoekt.

Als hij toch in Brugge blijft, wacht hem een lastige periode, denkt ex-doelman van blauw-zwart Geert De Vlieger: "Het worden zes zware maanden voor hem. Hij zal met Guillaume Hubert moeten concurreren voor de stek van tweede doelman en op training zal hij moeten bewijzen dat hij klaarstaat om in geval van een blessure Gabulov te vervangen", klinkt het in 'Het Nieuwsblad'. "Dat de Rus meteen start als eerste doelman, lijkt mij duidelijk."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties