? Terwijl andere Belgische clubs van zonnetje genieten, tonen spelers van Kortrijk dat ze echte "keirels" zijn

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
? Terwijl andere Belgische clubs van zonnetje genieten, tonen spelers van Kortrijk dat ze echte "keirels" zijn
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

De meeste Belgische clubs zullen geen last hebben van Belgisch winterweer aangezien ze in het zonnige zuiden vertoeven. KV Kortrijk is echter een uitzondering. De ploeg van trainer Glen De Boeck werkt een stage af in Nieuwpoort en de spelers toonden vandaag al meteen dat ze echte "keirels" zijn.

Bij Kortrijk geen luxueuze toestanden in een lekker warm Spanje, maar wel een stage/teambuilding aan het winderige en natte zeetje. De naar een zevende plaats opgeklommen West-Vlaamse club vertoeft van vandaag tot zaterdag in badplaats Nieuwpoort. De stage wordt georganisseerd door sportpsycholoog Johan Desmadryl.

Nieuwjaarsduik en fietstocht

Na een stevig ontbijt mochten de spelers van KVK zich opmaken voor een heuse nieuwjaarsduik, iets voor echte ijsberen. In groepjes van twee spelers moest er richting het ijskoude water gesprint worden. Na de lunch wachtte al een nieuwe groepsactiviteit in de vorm van een tocht met de mountainbike. Ook de technische staf fietste gretig mee.

Voor het lekkere diner toch een beetje luxe in het hotel met een duik in het zwembad en een bezoek aan de sauna. KV Kortrijk doet het op stage overigens zonder doelman Bruzzese en Hervé Kage, zij werken individueel aan hun revalidatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties