Courtois helemaal klaar om bij te tekenen bij Chelsea én topkeeper wil dat ook Hazard blijft

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Courtois helemaal klaar om bij te tekenen bij Chelsea én topkeeper wil dat ook Hazard blijft

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois keepte gisteren de sterren van de hemel tegen Arsenal en bij Chelsea hebben ze dan ook alle redenen om de doelman te overtuigen van een verlengd verblijf. Wel, dat zit er volgens de doelman zelf binnenkort ook aan te komen.

Op de website van de 'London Evening Standard' heeft het sluitstuk van 'The Blues' en de Rode Duivels het over zijn contractverlenging én over zijn Belgische ploegmaat Eden Hazard: "2018 is nog maar net begonnen. Binnen enkele weken zit ik opnieuw rond de tafel met de club. Ik ben hier gelukkig en een akkoord is dichtbij. Ik ben niet echt afgeleid door de besprekingen. Ik voel me op mijn gemak want ik weet perfect wat de situatie is, ik lig hier nog onder contract tot 2019."

"Hazard onvervangbaar"

De 25-jarige Courtois hoopt dat ook Hazard aan boord blijft en probeert zijn rol te spelen: "Eden en ik doen er wel eens gek over. Hij zegt dan dat hij zal tekenen als ik teken. Ik denk dat we allebei best gelukkig zijn bij Chelsea. We zijn twee keer kampioen geworden in vier jaar. Het vertrek van Eden zou heel erg zijn voor de club. Je kunt hem gewoon niet vervangen. Met zijn transfersom kan je wellicht vijf andere spelers halen, maar Eden is Eden. Niemand is zoals hij."

Onze nationale nummer één maakt zelfs een straffe vergelijking: "Chelsea dat Hazard verliest, dat zou het equivalent zijn van Barcelona dat Messi verliest of Real dat Cristiano Ronaldo verliest. Als je zo geweldig presteert, zullen er altijd topteams interesse hebben. Als Chelsea echter de ambitie koestert om de beste club ter wereld te zijn, moeten spelers zoals Eden gewoon aan boord blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties