Clubfans met verstomming geslagen: supportersgroep verantwoordelijk voor prachttifo's stopt ermee

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 34 reacties
Clubfans met verstomming geslagen: supportersgroep verantwoordelijk voor prachttifo's stopt ermee

U kent ze wel, die schitterende en indrukwekkende tifo's in het Jan Breydelstadion. Wel, de sfeer- en supportersgroep achter die pareltjes houdt er straks mee op. Dat nieuws heeft 'Blue Army' zelf bekendgemaakt op Facebook.

Waarom de bekende fangroep de handdoek gooit, is niet duidelijk. Op de Facebookpagina van 'Blue Army' klinkt het als volgt: "We blazen in 2018 zo maar eventjes 20 kaarsjes uit. Al twee decennia lang kleuren we Jan Breydel! We hebben samen fan-tas-ti-sche momenten beleefd, momenten van ongekende vreugde, maar ook momenten waarop we als één familie steun bij elkaar moesten zoeken."

Tot september 'bluvn goan'

En dan volgt de verrassende afscheidsboodschap: "Maar 2018 wordt ook het afscheidsjaar van Blue Army. Twintig jaar is een hele poos en het is prachtig dat wij eigenhandig generaties met elkaar hebben kunnen verbinden binnen de liefde voor ‘de Club’. We kijken dan ook vol trots terug op de afgelopen 20 jaar. Tot onze 20ste verjaardag in september blijven we verder gaan zoals de afgelopen jaren: met heel veel inzet en passie!"

In schoonheid eindigen

Een nieuwe landstitel zou een mooie afsluiter zijn voor het gepassioneerde 'Blue Army': "Met Club op kop richting de play-offs willen we knallen in die cruciale matchen. Onze plannen liggen al klaar en we zullen ze met veel goesting uitvoeren. We willen de komende maanden nog steeds alles geven om in schoonheid te eindigen, samen met jullie."

Ook een blauw-zwart dankwoordje mag niet ontbreken: "Als laatste willen we heel graag nog alle vrijwilligers, medewerkers, supporters, alle mensen bij Club zelf en vooral onze leden bedanken. Zonder jullie zou 20 jaar Blue Army nooit een feit zijn geweest. Dus ‘nen dikke merci’ voor alles en we hopen dat de boodschap van Blue Army nog lang zal uitgedragen worden door de Clubfans, door er elke match trouw en passioneel te staan, en altijd volop achter Club!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties