'Nieuwe paars-witte messias wil Roger Vanden Stock opvolgen als voorzitter Pro League, maar dat ziet niet iedereen zitten'

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 14 reacties
'Nieuwe paars-witte messias wil Roger Vanden Stock opvolgen als voorzitter Pro League, maar dat ziet niet iedereen zitten'
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De kans bestaat dat Roger Vanden Stock op 1 maart ook afstand doet van zijn voorzitterschap van de Pro League. In principe was het de bedoeling dat de voorzitter van Anderlecht het seizoen zo uitdoen, maar dat is dus niet meer zeker. Zijn opvolger staat al klaar en komt ook uit paars-witte hoek.

Volgens 'Het Laatste Nieuws' zou Marc Coucke, straks de nieuwe sterke man bij Anderlecht, de fakkel graag willen overnemen. Roger Vanden Stock was gisteren niet aanwezig op de vergadering van de Pro League aangezien hij tot ereburger van Anderlecht werd benoemd. De volgende meeting zal hij wel weer bijwonen, maar wat daarna gebeurt, is nog onduidelijk.

Als Roger Vanden Stock op 1 maart ook afstand doet van het voorzitterschap van de Pro League moet er snel een opvolger gevonden worden. Diverse bronnen tippen Marc Coucke als voornaamste kandidaat, maar dat is niet naar de zin van iedereen. De meningen over de huidige voorzitter van KV Oostende zouden flink verdeeld zijn en bovendien zou het sommigen niet zinnen dat Anderlecht opnieuw met de functie aan de haal gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties