Nog 7 finales voor Antwerp: "Dan liever winnen tegen Club en verliezen tegen Gent"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 8 reacties
Nog 7 finales voor Antwerp: "Dan liever winnen tegen Club en verliezen tegen Gent"
Foto: © photonews

Het tweede gelijkspel op enkele dagen tijd voor Antwerp. Na de puntendeling tegen Club Brugge werd er in het rechtstreekse duel om de vierde plek thuis ook gelijkgespeeld tegen AA Gent. Alexander Corryn was achteraf blij én teleurgesteld.

Met dat puntje schiet Antwerp niet zoveel op. Al verloor het opnieuw niet én blijft Antwerp gedeeld vierde. "Het was een hele moeilijke wedstrijd tegen een sterk Gent", zei Corryn na afloop. "Ik denk niet dat er veel meer in zat voor ons. Het is natuurlijk wel jammer dat we opnieuw thuis niet konden winnen, maar langs de positieve kant: we verliezen niet van Club Brugge en AA Gent."

"Toch schieten we met twee punten niet al te veel op"

"We moeten onszelf niet wegsteken dat we naar playoff-1 kijken, maar we moeten nog niet beginnen rekenen. Nu komt er opnieuw een enorm moeilijke wedstrijd aan op het veld van Charleroi. We wisten dat dit een zware week zou worden."

De strijd voor play-off 1 blijft ongemeen spannend. "Toch schieten we met twee punten niet al te veel op. Dan win je liever tegen Club Brugge en verlies je tegen Gent. Dan heb je toch een punt meer gehad. Het zijn nog zeven matchen. We zien wel waar we uiteindelijk eindigen", besluit de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties