DCA tevreden met komst van de prins bij Beerschot-Wilrijk: "Missen knowhow"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
DCA tevreden met komst van de prins bij Beerschot-Wilrijk: "Missen knowhow"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk heeft een nieuwe investeerder te pakken. De Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad neemt een deel van de aandelen van DCA over. Wat denken ze daar bij DCA zelf over?

"Het is logisch dat mensen op verschillende manieren reageren", aldus DCA-bestuurder Luc Neefs in een reactie aan Gazet van Antwerpen. "We wilden er echter nooit een onemanshow van maken. Er lagen vele pistes op tafel, ook dat van de prins."

"Hij wilde nog steeds in ons verhaal meestappen. Het sportieve verhaal heeft voor ons de doorslag gegeven. Wij zijn een aannemingsbedrijf met sportieve interesses, maar missen de knowhow. Dat krijgen we nu op een heel hoog niveau aangeboden."

Aan boord

De komst van Jan Van Winckel is belangrijk voor de investeerders. Bovendien mogen de huidige bestuurders blijven zitten op het Kiel: "Dat ze aan boord bleven, was ook een van onze oorspronkelijke voorwaarden in de gesprekken."

Neefs wil een terugkeer van Fred Lenders ook nog niet meteen van tafel halen: "Het is jammer dat hij de club heeft verlaten, maar ik sluit niet uit dat hij vanuit een andere positie een meerwaarde kan zijn voor onze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties