Janga is er klaar voor: "Uiteraard wil ik starten", Vanderhaeghe reageert

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Janga is er klaar voor: "Uiteraard wil ik starten", Vanderhaeghe reageert

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rangelo Janga maakte al een goeie indruk in Gent. Na zijn assist bij zijn debuut, tekende hij in Eupen voor de belangrijke gelijkmaker. Hij lijkt klaar voor meer.

"Ik heb laten zien wat ik kan op de trainingen en wil altijd starten uiteraard", klonk het vanmiddag op het Gentse oefencentrum. "Vooral thuis met die ambiance en het mooie stadion." Kortom: Janga staat te trappelen.

Hij voelt zich ook goed bij AA Gent. "Ik ben heel goed opgevangen door de staf en spelersgroep. Dat heeft me ook geholpen op het veld. Als je je niet thuis voelt is het veel moeilijker."

Ook de speelstijl ligt hem. "Als wij aan het voetballen geraken, zijn we heel moeilijk te kloppen. Ik moet wel wat minder braaf zijn, meer een smeerlap, maar daar ben ik aan aan het werken. Alles kan beter, hé."

Mogelijk dat ik hem laat starten

-Yves Vanderhaeghe

Janga dacht wel dat zijn weg naar een topclub wat directer zou zijn. "Bij Oranje onder 17 en 19 had ik wel het gevoel dat ik bij een topclub zou uitkomen." Met Gent is dat eindelijk een feit. "Met deze trainer en deze staf kan ik een veel betere speler worden. Ik ben een type die alles geeft elke dag om mezelf beter te maken."

Maar zal hij starten? "Het is mogelijk dat ik hem laat starten, Daar heeft zijn doelpunt in Eupen uiteraard ook mee te maken", aldus Vanderhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties