Marc Coucke kan eindelijk naar Anderlecht, volgen deze zes pionnen in zijn spoor?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties

Verschillende KVO-pionnen volgen mogelijk Coucke naar Anderlecht

Marc Coucke kan eindelijk naar Anderlecht, volgen deze zes pionnen in zijn spoor?
Foto: © photonews

Nu de verkoop van KV Oostende geregeld is, kan Marc Coucke zich richten op RSC Anderlecht. De vraag die zich stelt is: welke pionnen neemt hij van de kust mee naar de hoofdstad?

Coucke werkte bij KVO succesvol samen met een aantal mensen. De kans is groot dat Luc Devroe het pad van de zakenman volgt en technisch directeur wordt bij Anderlecht. Devroe liet eerder al verstaan dat hij een job in zijn geboortestad wel ziet zitten.

Daarnaast trekt mogelijk ook Wim De Meyer, communicatiemanager en vertrouweling van Coucke, naar Anderlecht, aldus Het Laatste Nieuws. Net als Chris Goossens, de clubarts van KVO, maar ook de medische begeleider van Coucke zelf.

Wat met de spelers?

En dan zijn er nog enkele spelers van KVO die kans maken op een toptransfer naar de Belgische recordkampioen. Antonio Milic zag deze winter zijn overgang naar RSCA op het laatste moment afspringen. Nicolas Lombaerts twijfelt over zijn toekomst bij de Kustboys en werd in het verleden al aan Anderlecht gelinkt. Knowledge Musona tot slot, een van de lievelingsspelers van Coucke, is eveneens al langer een doelwit van de Brusselaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties