Beslissing van Marc Coucke doet de wenkbrauwen fronsen: "Dat vond ik erover, hij is in een soort kramp geschoten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 13 reacties
Beslissing van Marc Coucke doet de wenkbrauwen fronsen: "Dat vond ik erover, hij is in een soort kramp geschoten"
Foto: © photonews

Het was een bijzondere wedstrijd die tussen KV Oostende en Anderlecht. De huidige club van Marc Coucke versloeg uiteindelijk zijn toekomstige club met 2-0. De beloofde dubbele premie in de pocket voor de KVO-spelers, maar net dat extraatje wordt niet overal op applaus onthaald.

Jan Mulder uitte in 'Extra Time' zo zijn bedenkingen bij de beloofde dubbele premie: "Ik vond het vreemd, al snap ik het ergens ook wel. Hij wil zo objectief mogelijk zijn. Er mag niks op hem aan te merken zijn. Hij is nu eenmaal voorzitter van Oostende, maar ook van Anderlecht. Hij probeert dat duidelijk te maken: ik ben nog van KVO, maar daarvoor hoef je toch geen dubbele premie te beloven?"

Volgens de regels

De Nederlandse analist zit met een wrang gevoel: "Dat vond ik erover, politiek correct. Marc Coucke is in een soort kramp geschoten. Let op, dat is heel goed bedoeld, maar hij schiet dan iets te ver door om maar volgens de regels voorzitter te zijn."

En dan was er nog die tweet gericht aan de RSCA-fans: "Ik hoop dat zijn inzet niet 100%, maar 100 miljoen procent is. Als dat genoeg is om dat elftal van paars-wit weer een beetje op te krikken. Ach, het is allemaal heel erg goed bedoeld en ik vertrouw hem echt helemaal. Marc is een goed mens, maar het zijn wel signalen van de kramp waarin Marc en Anderlecht leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties