Interview Icoon over nieuwe episode in de Anderlecht-soap: "Deschacht negatief? Zou je verdomme niet negatief worden?"

Icoon over nieuwe episode in de Anderlecht-soap: "Deschacht negatief? Zou je verdomme niet negatief worden?"
Foto: © photonews

Je hebt voor- en tegenstanders van Olivier Deschacht. Maar vooral de voorstanders roeren zich vandaag op de sociale media. En icoon Gille Van Binst is het met hen eens: "Waarom nu nog meer de aandacht op je vestigen?"

Van Binst begint er stilaan weemoedig van te worden. "'t Is een soap aan het worden. Wat gaat er nog gebeuren? 't Is elke week iets anders!", zucht Van Binst als we hem aan de telefoon krijgen. "Is die negativiteit echt de reden? Dan is dat bijzonder dom van Anderlecht."

Hij legt uit waarom. "Ik heb honderd procent vertrouwen in die jongen. Ik ken hem, dat is een correcte gast. Heel dom dat je nu een jongen die zoveel verdiensten heeft, opzij schuift. Eigenlijk zouden ze zich nu zo stil mogelijk moeten houden en je concentreren om die castastrofale situatie waarin ze zitten om te draaien."

Eigenlijk zou Anderlecht zich nu zo stil mogelijk moeten houden

Van Binst meent dat die situatie ook niet in de kaart van Deschacht speelde. "Het is hetzelfde als in onze tijd: als je won, mocht je alles doen, als je verloor, mocht je niks. Maar zou je verdomme niet negatief worden? Ik zie dit niet meer goed komen. Hoe slecht is dit Anderlecht? Nooit gezien!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties