Gert Verheyen neemt het op voor bekritiseerde Carrasco: "Hij gaat toch niet in de provinciale reeksen voetballen hé?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Gert Verheyen neemt het op voor bekritiseerde Carrasco: "Hij gaat toch niet in de provinciale reeksen voetballen hé?"

De beslissing van Yannick Carrasco om voor het grote Chinese geld te kiezen, kan niet overal op bijval rekenen. Al heeft Gert Verheyen toch een mening die wat afwijkt van die van een groot deel van de publieke opinie. De ex-speler van Club Brugge kan begrip opbrengen voor de keuze van de winger.

"Iedereen roept van alles, maar wie heeft er eigenlijk al een match uit de Chinese competitie gezien? We spreken eigenlijk over iets waar we niks van afweten. We zijn niet vertrouwd met het niveau en dan is het heel gevaarlijk om conclusies te trekken", klinkt het bij HLN

Gert Verheyen (47) ziet ook geen onoverkomelijk probleem met het oog op de Rode Duivels: "Roberto Martínez zal meer moeite moeten doen om hem bezig te zien, maar ik zie het probleem niet. Hij gaat toch niet in provinciale voetballen hé?"

En dan is er nog het financiële aspect: "Komen zeggen dat hij een foute keuze maakt, is natuurlijk makkelijk als ze nog nooit een zak met 10 miljoen euro voor jouw neus hebben gezet. Probeer dan maar eens neen te zeggen, dat is allemaal makkelijk gezegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties