Makelaar van eindelijk weer scorende Teodorczyk komt met verklaring voor serieuze vormcrisis van zijn poulain

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Makelaar van eindelijk weer scorende Teodorczyk komt met verklaring voor serieuze vormcrisis van zijn poulain
Foto: © photonews

Ze hebben er bij Anderlecht lang op moeten wachten, maar Lukasz Teodorczyk lijkt eindelijk zijn torinstinct teruggevonden te hebben. De Poolse spits scoorde tegen Moeskroen ineens een hattrick, is de trein opnieuw definitief vertrokken?

“Het grote probleem van 'Teo' was 'Teo' zelf”, verklaart zijn makelaar Marcin Kubacki  in Het Nieuwsblad. “Lukasz wilde per se wéér dertig doelpunten maken, net als vorig seizoen. Terwijl die statistieken toch écht wel uitzonderlijk waren. Daarom ging hij forceren en daalde zijn vertrouwen. Daarbij kwam ook nog eens het vertrek van een belangrijke speler als Youri Tielemans. Neem dat alles bij elkaar en je begrijpt meteen waarom zijn seizoensbegin niet goed was."

Even leek het erop dat de Poolse goalgetter eieren voor zijn geld zou kiezen, een transfer naar China lonkte: “Gelukkig is de transferperiode nu voorbij. Lukasz herpakte zich en tegen Moeskroen ­herleefde hij. Je zag ook dat er weer een positieve sfeer rond het elftal hing, iedereen gunde elkaar het succes. Dat is ook een belangrijke factor", aldus de  makelaar van de blonde goaltjesdief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties