Olivier Deschacht scoorde gisteravond (punten) onder het toeziend oog van heel wat prominente gasten

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Olivier Deschacht scoorde gisteravond (punten) onder het toeziend oog van heel wat prominente gasten
Foto: © photonews

Dat Olivier Deschacht gisteren zijn rentree vierde bij de beloften kon u al in geuren en kleuren lezen en dat hij nota bene de 1-0 scoorde, weet u ook al. Maar misschien nog opvallender: de 37-jarige ancien trad tegen de U21 van Standard onder het toeziend oog van heel wat schoon volk.

De altijd speciale Belgische klassieker - het is bij de beloften niet anders - werd afgehaspeld op het synthetische veld van het trainingscentrum in Neerpede. De ploeg van Emilio Ferrera won met 3-0 (lees er HIER meer over) en dat zagen ook opgemerkte aanwezigen als trainer Hein Vanhaezebrouck, manager Herman Van Holsbeeck én de nieuwe grote roerganger Marc Coucke.

En daar bleef het niet bij want wie verscheen er volgens diverse kranten nog ten tonele? Ex-bondscoach van de Rode Duivels Marc Wilmots, ex-Rode Duivel en voormalig sportief raadgever bij Standard Daniël Van Buyten én Tom De Mul (ex-Ajax en Sevilla). Vraag is nu natuurlijk of Deschacht - die bij de U21 een gedreven indruk naliet - snel opnieuw mag aansluiten bij de A-kern. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties