Zieke Meunier kan er niet mee lachen en clasht met trainer

Zieke Meunier kan er niet mee lachen en clasht met trainer
Foto: © photonews

Woensdagavond speelde PSG in de Franse beker tegen Olympique Marseille. De sterrenverzameling uit de Franse hoofdstad won met 3-0 en Thomas Meunier stond in de basis. Maar toch was dat niet naar de zin van de rechtsachter.

Dani Alves was geschorst en dus stond Meunier in de basis. Maar Meunier had al dagen last van buikgriep en wou eigenlijk niet spelen. Tijdens de wedstrijd zou hij meerdere keren braakneigingen gehad hebben en vroeg hij zijn coach, Unai Emery, om een wissel.

Die ging daar echter niet op in tot de 78ste minuut. Bij zijn wissel was de Rode Duivel duidelijk ontstemd. En Le Parisien weet dat het in de catacomben achteraf nog tot een clash kwam tussen trainer en speler. 

Gevraagd om door te doen

Emery verdedigde zijn beslissing op zijn persconferentie. "Hij kon dinsdag niet trainen door buikgriep, maar hij was vandaag beter en we beslisten dat hij zou spelen. In de 70ste minuut vroeg hij me te wisselen omdat hij pijn had en zich slecht voelde. Ik heb hem wel gevraagd langer te blijven staan. Maar nadien liet hij me weten dat het niet meer ging."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties