Drie degradatiekandidaten, drie vragen: "Lokeren staat er momenteel het best voor, maar..."

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Drie degradatiekandidaten, drie vragen: "Lokeren staat er momenteel het best voor, maar..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de supporters van Lokeren, Mechelen en Eupen blijft het in spanning afwachten of hun ploeg erin blijft. Daarom stelt Voetbalkrant.com dezelfde drie vragen bij de drie degradatiekandidaten. Hier: Jordy Putteman voor Sporting Lokeren.

Hoeveel kans geef je je ploeg?

"Ik denk dat wij er momenteel het best voorstaan. Mechelen en Eupen moeten allebei 6 op 6 pakken dus zolang dat niet gebeurt, zijn we gered. Uiteraard mag je daar niet op wachten en hopen dat je zelf gewoon nog een wedstrijd wint. Liefst dit weekend al tegen Moeskroen. Verder vrees ik dat Mechelen degradeert, ze hebben in mijn ogen het moeilijkste programma en Eupen speelt de laatste weken toch wat sterker."

Wat als het toch 1B wordt?

"Zakken naar 1B zou voor een club als Lokeren zeer jammer zijn. Na de mooie periode onder Peter Maes van enkele jaren geleden had ik gehoopt een club te blijven die elk seizoen meespeelt voor PO1. Je merkt ook: eens gezakt wordt het alsmaar moeilijker om terug naar het hoogste niveau te klimmen. Ik denk liever niet aan 1B."

Wie van de andere twee mag zich samen met jouw club redden?

"Van mij mag Lokeren zich gerust redden samen met KV Mechelen. Mechelen is geen al te grote club en toch hebben ze een heel groot supporterslegioen. Het zou jammer zijn als zij eruit vallen."

Lees HIER hoe ze bij Mechelen op deze vragen antwoordden en HIER hoe die van Eupen erover denken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties