UPDATE: Vercauteren reageert met een kwinkslag op de plotse afwezigheid van de ballenjongens: "Ze waren de ballen gaan afdrogen"

Diederik Geypen Sander De Graeve
Diederik Geypen en Sander De Graeve vanuit Brugge
| 41 reacties

Cercle Brugge startte furieus aan zijn return tegen Beerschot Wilrijk en leidde aan de rust al met 2-0. Een beeld van voor de pauze zagen we na de koffie echter niet meer terug.

Cercle begon door het 1-0-verlies op het Kiel met een achterstand aan de terugwedstrijd. Het tempo kon in de eerste helft dan ook niet hoog genoeg liggen voor de Vereniging. Elke bal die over de zijlijn of doellijn ging, werd door een ballenjongen vliegensvlug weer in het veld gegooid.

De thuisploeg ging rusten met een 2-0-stand en zat op schema voor de promotie. Opvallend: de ballenjongens kwamen na de kampwissel niet meer buiten. In het heetst van de strijd wist ook groen-zwart de truken van de foor boven te halen.

Cercle en Beerschot Wilrijk scoorden in de tweede helft nog elk één keer, waardoor de thuisploeg met 3-1-cijfers aan het langste eind trok. Na de match reageerde coach Frank Vercauteren met een kwinkslag op de plotse afwezigheid van de ballenjongens. "Ze waren de ballen na de rust gaan afdrogen."