'Vanhaezebrouck is eruit wie de rechtsachter van Anderlecht wordt in de play-offs'
Clint Vens
| 13 reacties

Hein Vanhaezebrouck kiest voor opvallende vervanger voor Appiah

'Vanhaezebrouck is eruit wie de rechtsachter van Anderlecht wordt in de play-offs'
Foto: © photonews

Anderlecht heeft de hoop nog niet helemaal opgeborgen om nog dit seizoen zijn 35ste landstitel te pakken. Daarvoor rekent Hein Vanhaezebrouck wel op een fitte spelerskern. Met Kara, Najar en Onyekuru zijn drie sleutelspelers out en vrijdag kwam daar ook nog eens Appiah bij.

De Franse rechtsback liet zich namelijk opereren aan een hernia en zal voor de rest van het seizoen onbeschikbaar zijn. Slecht nieuws dus voor Anderlecht, want het was de enige echte overgebleven rechtsback in de kern. 

Herintrede van Bruno

Hein Vanhazebrouck heeft volgens Le Soir nu beslist wie de 25-jarige Fransman moet vervangen tijdens de play-offs. Massimo Bruno is volgens het Waalse medium optie nummer één om de achtergelaten leemte op de rechtsbackpositie op te vullen. Opvallend, aangezien Bruno toch eerder een flankaanvaller is. 

Geen Chipciu en Saelemaekers

Vanhaezebrouck kiest dus niet voor Alexandre Chipciu. De Roemeen lijkt volledig uit de gratie te zijn gevallen bij paars-wit. Ook Alexis Saelemaekers grijpt dus naast de vacante positie op de rechtsachter. De 18-jarige bulkt van het talent, maar zou vooralsnog fysiek te kort komen volgens Le Soir

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties