Hoever geraak je met Radja en zijn lotgenoten? Het topelftal dat geen selectie kreeg
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties

Dit topelftal moet het WK missen

Hoever geraak je met Radja en zijn lotgenoten? Het topelftal dat geen selectie kreeg
Foto: © SDG

Nu bij de meeste landen de lijst quasi definitief is, hebben we al een beter zicht op welke sterren dit WK voetbal in Rusland moeten missen door keuzes van de vele bondscoaches. Wat een team!

Voor alle duidelijkheid, we hebben het over de jongens die zich in de situatie van Radja Nainggolan bevinden. De onfortuinlijke geblesseerden en geschorsten tellen we niet mee, we kijken naar de spelers die fit zijn, maar toch niet naar Rusland mogen.

Achterin komen we meteen wat grote namen tegen. Joe Hart zal balen als een stekker, maar zijn prestaties van de laatste jaren praten de beslissing van de Engelse bondscoach wel goed. David Luiz is dan weer nog steeds niet bekomen van die 7-1 tegen Duitsland. Laporte heeft pech dat Frankrijk wel héél sterk staat en Sergi Roberto kon zijn goed seizoen bij Barcelona niet verzilveren.

Een rij hoger komen we uiteraard Radja Nainggolan tegen, maar ook Jack Wilshere. De Engelsman was nog eens een seizoen helemaal fit en was dan ook enorm teleurgesteld.

Meer voorin komen we met Götze de man tegen die de winning goal op het vorige WK maakte, maar zijn ster is al een tijdje tanende, vooral door blessures. Ook Icardi zal niet te bewonderen zijn.

Ondanks zijn uitspraken is er ook geen plaats voor Zlatan Ibrahimovic bij de selectie van Zweden. Ook Morata en Benzema, toch geen prutsers, moeten het WK vanuit de zetel beleven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties