Karius moet niet wanhopen: hij kan straks al zeker terecht bij... Italiaanse derdeklasser

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Karius moet niet wanhopen: hij kan straks al zeker terecht bij... Italiaanse derdeklasser
Foto: © photonews

De vraag die op de lippen van heel wat fans van Liverpool brandt: heeft Loris Karius na zijn fameuze kemels in de finale van de Champions League nog een toekomst bij Liverpool? Indien niet dan is er alvast één club die staat te springen om de blonde Duitser binnen te halen.

Neen, we moeten Karius ontgoochelen: het is géén topclub. Zelfs geen subtopper. Het is een kersverse derdeklasser uit Italië. Pardon? Jawel, met name Rimini. Pas kampioen geworden in de zogenaamde Serie D. 

Voorzitter Giorgio Grassi verwoordt het in een amusante open brief als volgt: "Ik zou Karius graag een cadeau willen geven voor zijn verjaardag, namelijk een contract van één seizoen bij FC Rimini. De ideale club om zijn rust, zelfvertrouwen en kracht te herontdekken. Daarna kan hij zijn dromen opnieuw nastreven."

Hilarische man trouwens: "Laat ons wel wezen: het zal voor Loris geen makkelijke opgave worden. Hij zal hier immers de concurrentie moeten aangaan met een uitstekende doelman als Francesco ‘Ciccio’ Scotti. Maar hij zal zeker een grote familie én een stad vinden die hem voor de volle 100% zal steunen." Okay! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties