KV Mechelen reageert op uitspraak: "We hopen dat onze actie toch aanleiding geeft tot meer transparantie"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 1 reacties

KV Mechelen hoopt dat er toch duidelijkheid komt rond Moeskroen

KV Mechelen reageert op uitspraak: "We hopen dat onze actie toch aanleiding geeft tot meer transparantie"
Foto: © photonews

KV Mechelen kreeg vandaag te horen dat ze niet als zeventiende club in 1A mogen beginnen volgend seizoen. De club reageerde daar uiteraard ontgoocheld op, maar richt nu al zijn pijlen op de promotie volgend seizoen.

KV Mechelen vindt echter nog steeds dat de situatie rond Moeskroen moet uitgeklaard worden. Er circuleert al jaren het hardnekkige gerucht dat de club door makelaars gerund wordt. 

"We betreuren dat de rechter ons standpunt niet volgt", klinkt het bij de directie van KVM. "We vinden dat het strafonderzoek moest afgewacht worden voor we definitief naar 1B werden verwezen. We hopen dat onze actie toch aanleiding zal geven tot een aanzet tot meer transparantie in licentiesysteem van het voetbal."

Ambitie

Maar nu is er tenminste duidelijkheid. "We zijn nu zeker dat we in het weekend van 4 augustus in 1B starten. En dat zal met veel ambitie zijn. We willen immers zo snel mogelijk terug naar de hoogste klasse. We hebben veelbelovende transfers gedaan en zijn volop bezig met de bouw van een geweldige nieuwe hoofdtribune. Deze club en haar achterban horen in 1A thuis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties