Belgische voetballertjes zien droom in het water vallen, maar dankzij KRC Genk beleven ze toch nog "onvergetelijke dag"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Belgische voetballertjes zien droom in het water vallen, maar dankzij KRC Genk beleven ze toch nog "onvergetelijke dag"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jonge voetballertjes die over de grenzen hun talent mogen showen, wie droomt daar als kind nu niet van? Heel wat Belgische spelertjes keken dan ook uit naar een voetbalkamp bij de Duitse topclub Schalke 04, maar zagen dat droomscenario pardoes in het water vallen.

Door een vermoedelijk faillissement van de organisator van de voetbalkampjes stonden de jeugdspelertjes in de kou, maar gelukkig is er nog KRC Genk. De Limburgse club komt met een mooie alternatief op de proppen. De spelers van de drie getroffen clubs, KVK Beringen, KWS Linkhout en KVV Zepperen-Brustem, worden uitgenodigd voor een "onvergetelijke dag" in de Luminus Arena. 

En wat staat er allemaal op het programma in het stadion van de ploeg van trainer Philippe Clement? De beklimming van de mijnterril achter het stadion, een heuse stadiontour én ook nog een bezoekje aan Goalmine, het unieke belevingscentrum van de club. 

"KRC Genk is blij om voor deze drie clubs iets bijzonders te kunnen organiseren. Samen met heel Limburg maken we van voetbal een feest, en dat feest start bij de allerkleinsten. Volgende week woensdag bijt KVK Beringen de spits af. We kijken uit naar hun bezoekje. Samen zijn we Genk", klinkt het enthousiast. Mooi gebaar! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties