Google wijst je de weg naar de beste voetbalcafés

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Google wijst je de weg naar de beste voetbalcafés
Foto: © photonews

De Rode Duivels zijn goed bezig op het WK in Rusland. En dus stijgt de spanning stilaan op allerlei gebieden.

Wordt het een gezellige avond met coxinhas, of wordt het een zware kater van de straffe Caipirinha’s vrijdag? Dat wordt een interessante strijd in de strijd op weg naar de halve finales.

Maar de Duivelse wedstrijden bekijken wordt wel makkelijker dan ooit. "Uitbaters van cafés en restaurants hebben vanaf nu namelijk de mogelijkheid om via Google My Business aan te geven of hun locatie geschikt is voor het bekijken van sportwedstrijden", klinkt het in een persbericht.

"Vervolgens wordt deze eigenschap uitgelicht in Google Maps en in de zoekmachine bij mobiele zoekopdrachten. Gedurende het wereldkampioenschap wordt het zelfs aangeduid als key feature, herkenbaar met een voetbal."

Ten slotte heeft Google de locatie van de (mogelijke) halve finale voor de Rode duivels al gescout. Het Sint-Petersburgstadion werd, net als de Otkrytye Arena overigens, gedigitaliseerd voor een virtueel bezoek in Google Street View. Zie die niet kunnen wachten tot onze nationale elf dit veld betreden, kunnen het zo op voorhand al bezoeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties