Reactie ? Prachtige applauswissel voor spelmaker Essevee kreeg domper: "Had liever afscheid genomen met zege" en "Ik ben ook maar een mens"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 24 reacties
? Prachtige applauswissel voor spelmaker Essevee kreeg domper: "Had liever afscheid genomen met zege" en "Ik ben ook maar een mens"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het afscheidsfeestje van Onur Kaya aan de Gaverbeek verliep perfect ... tot minuut 94. Joachim Van Damme maakte er 2-2 van en zorgde voor een ferme domper op de feestvreugde. "Natuurlijk had ik liever gewonnen bij mijn afscheid", aldus Kaya. "Ik ben ook een mens", besefte Dury.

Onur Kaya kreeg vooraf al een mooi eerbetoon van de fans én een cadeautje van de club: een ingekaderd shirt. Na 3,5 jaar vol vuur en passie voor Essevee trekt Onur Kaya volgende week naar 1B bij KV Mechelen. 

"Ik had graag gewonnen bij mijn afscheid, maar we hadden de match in handen en konden zelfs 3-0 of meer maken, maar dat laten we na. En dan slikken we ook nog eens zo'n domme goals. Ach, het zat er niet in, helaas."

"Ik heb hier veel mooie momenten meegemaakt, met play-off 1, bekerwinst, een Europese campagne, ... Ik wil iedereen bedanken, de staf, de supporters en zeker ook de coach. Ik ga zeker niet weg omwille van hem."

Extra zuur was dat Kaya in minuut 93 nog een applauswissel kreeg, waarna Zulte Waregem alsnog de 2-2 slikte. Dury baalde, maar zag de wissel niet als een excuus om de tweede tegentreffer nog te slikken. "Ik ben een mens, ik heb met Onur fantastische momenten beleefd de voorbije 3,5 jaar en ik hou van die jongen. Ik wilde hem dat moment gunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties