KV Kortrijk kon voorbereiding meteen weggooien: "We hebben die actie tot vervelens toe herhaald" & "Toch eens met de speler in kwestie praten"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 2 reacties

Glen De Boeck ergert zich te pletter in de tegengoals van KV Kortrijk

KV Kortrijk kon voorbereiding meteen weggooien: "We hebben die actie tot vervelens toe herhaald" & "Toch eens met de speler in kwestie praten"

Toegegeven, KV Kortrijk had weinig geluk met de kalender, maar heeft zijn start hoe dan ook gemist met 1 op 9. Tegen Club Brugge was de wedstrijd zelfs al na minder dan tien minuten beslist en dat was vanzelfsprekend niet naar de zin van coach Glen De Boeck.

"We beginnen met een plan en dat kan al na zeven minuten de vuilbak in", foeterde De Boeck na afloop. Hij doelde op de twee doelpunten van Danjuma die hij maakte met een identieke actie.

Stel jezelf in vraag

"Club is sterk op de linkerflank, dus hebben we ons daar heel grondig op voorbereid. Die beweging hebben we tot vervelens toe herhaald en toch pakken we daar meteen twee goals op en dan is de match voorbij. Deze week ga ik daar toch eens met de speler in kwestie (Ouali, red.) over praten."

Ouali is echter niet de enige. "Enkele jongens moeten zich ernstig vragen stellen bij het niveau. Sommigen teren nog te veel op het succes van vorig jaar en daar gaan we streng op toekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties