Chelsea begint foutloos met assist van invaller Hazard, ook Kabasele en Benteke mogen vieren op de openingsspeeldag

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Chelsea begint foutloos met assist van invaller Hazard, ook Kabasele en Benteke mogen vieren op de openingsspeeldag

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Premier League draait eindelijk weer op volle toeren. Zaterdagmiddag mocht Vertonghen de eerste zege van Tottenham al vieren met een zege en er waren later op de dag nog blije Belgen.

Huddersfield was niets meer dan een hapje voor Chelsea: droge 0-3 als resultaat. Kanté, nieuwkomer Jorginho en Pedro vonden de netten. Kepa - de vervanger van Courtois - debuteerde dus met een clean sheet, Hazard speelde slechts een kwartier en was dan nog goed voor een assist, Depoitre een helft en de pas aangekochte Mbenza zat nog niet in de selectie.

Dat was niet alles: Brighton-doelman Ryan (ex-Club Brugge) moest zich tweemaal omdraaien op goals van Pereyra tegen het Watford van Kabasele. De geblesseerde Izquierdo (ook ex-Club) en Okaka (ex-Anderlecht) stonden niet op het wedstrijdblad.

Verder won Crystal Palace met een vlotte 0-2 van promovendus Fulham: Zaha en Schlupp scoorden, Benteke deed dat niet en werd vlak voor tijd gewisseld. Mitrovic (ex-Anderlecht) maakte de tijd vol, Cissé (ex-Standard) bleef op de bank, Odoi sleepte nog een schorsing mee van vorig seizoen.

Overzicht van de openingsspeeldag in de Premier League:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties