Kaminski legt uit waar het fout liep in Brugge en komt met klassieke oneliner: "Tja, dan weet je dat het moeilijk wordt..."
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 3 reacties

Kortrijk-doelman Thomas Kaminski maakte geen schijn van kans in Brugge

Kaminski legt uit waar het fout liep in Brugge en komt met klassieke oneliner: "Tja, dan weet je dat het moeilijk wordt..."

De openingswedstrijd van de derde speeldag zat er na zeven minuten al op voor KV Kortrijk. Ouali liet zich meteen twee keer vangen op een identieke actie van Bruggeling Danjuma, tot ergernis van kansloze doelman Kaminski.

"Ons plan valt na nog geen tien minuten in duigen. We moeten een hele match achter de feiten aanlopen en, tja, dan weet je dat het moeilijk wordt", verklaarde Thomas Kaminski na afloop. Heeft hij soms ooit nog Bob Peeters als trainer gehad met die oneliner? 

Voorbereiding in de vuilbak

Het was nochtans zeker niet de fout van de Kortrijkse doelman zelf dat hij zo snel de bal uit zijn net moest vissen. "Binnenskamers hebben we heel veel aandacht besteed aan de patronen van Club Brugge. Wie naar binnen loopt, wie naar buiten. En als je dan kijkt hoe die goals vallen..."

Trainer Glen De Boeck zag net hetzelfde probleem als zijn doelman en gaf op zijn persbabbel aan dat hij deze week toch eens hartig woordje zal moeten voeren met Ouali. (lees hier meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties