? Igor De Camargo kroont zich bijna tot matchwinnaar bij KV Mechelen en heeft speciaal dankwoordje in petto

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Roeselare
| 3 reacties
? Igor De Camargo kroont zich bijna tot matchwinnaar bij KV Mechelen en heeft speciaal dankwoordje in petto
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie maanden geleden werd hij met veel tromgeroffel aangekondigd bij KV Mechelen, maar Igor De Camargo zag zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen in het water vallen door een blessure. Dat hij gisteren kon scoren tegen Roeselare deed hem dan ook ontzettend veel deugd.

35 is de Braziliaanse Belg intussen, maar nog altijd zo gemotiveerd en gedreven als een jong veulen van 18. Hij straalde na afloop van het 2-2 gelijkspel op Schiervelde. En daar zat zijn doelpunt, dat Malinwa op 1-2 zette, voor een en ander tussen. 

"Ik ben heel blij want het is een tijdje geleden dat ik nog eens had gescoord na een lange blessure. Het is ook mijn allereerste doelpunt voor KV Mechelen. Ik wil eerst en vooral God bedanken en zeker en vast ook het bestuur van KV Mechelen. De club heeft mij veel tijd gegeven om te herstellen, daar ben ik de mensen van Mechelen heel erg dankbaar voor. Zij zijn altijd goed geweest voor mij."

Basisplaats veroveren

De Camargo mocht voor de tweede keer op rij invallen en toonde meteen dat hij belangrijk kan zijn: "Ik hoop dat ik iets kan teruggeven op het veld. Een basisplaats veroveren? Na drie maanden aan de kant te hebben gestaan, is het niet onlogisch dat ik op de bank start. Maar ik hoop natuurlijk dat ik niet op de bank blijf zitten, al is dat de keuze van de coach. Ik ga proberen van elke week mijn best te doen op training om zo mijn plaats af te dwingen."

Dat eerste doelpunt is alvast een goeie eerste stap om trainer Dennis van Wijk te overtuigen: "Ik ben uiteraard blij met mijn doelpunt, maar het collectieve aspect is en blijft het belangrijkste. Dat het een echte spitsengoal was? Het was vooral een mooie aanval en een heel goeie voorzet van Nikola Storm. Ik voel mij trouwens goed, maar heb natuurlijk wel de voorbereiding gemist. Ik heb nog maar ongeveer anderhalve match in de benen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties