Anderlechttarget smeekt op tv en in de krant: "Laat me gaan! Dit kan mijn leven positief beïnvloeden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 105 reacties

Bubacarr Sanneh zet via de media druk op zijn club om hem naar Anderlecht te laten gaan

Anderlechttarget smeekt op tv en in de krant: "Laat me gaan! Dit kan mijn leven positief beïnvloeden"
Foto: © photonews

Hoe forceer je een transfer naar Anderlecht? Les 1: laat in alle media weten dat je absoluut weg wil. Bubacarr Sanneh, de verdediger van FC Midtjyllandn heeft goed opgelet in de klas, want hij zet zijn club zelf onder enorme druk.

De Deense club zal al stevig in zijn schoenen moeten staan om Sanneh na zijn uitspraken van gisterenavond niet te laten gaan. "Toen Midtjylland me aantrok, kreeg ik de belofte dat de club zou meewerken als er een mooie aanbieding kwam. Wel, die is er nu, iedereen kan hier beter van worden. Zeker ikzelf, Anderlecht is een unieke kans", zei hij aan de Deense pers.

Hij zat zelfs op de bank in het EL-duel van zijn club tegen The New Saints omwille van alles wat zich rond hem afspeelt. Maar hij is niet van plan zijn mening te wijzigen. "Ik onderhoud helemaal alleen mijn ouders en zeven broers en zussen in Gambia."

"Al mijn loon gaat naar hen. Maar het gaat niet enkel over geld. Ik kan me ook sportief verbeteren. In België zitten er elke week scouts uit grote competities in de tribunes. Dit kan mijn leven positief beïnvloeden. Ik hoop dat de top bij Midtjylland dat beseft."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties