Lyra-Lierse start goed: abonnementen vliegen de deur uit, budget serieus verhoogd

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 94 reacties
Lyra-Lierse start goed: abonnementen vliegen de deur uit, budget serieus verhoogd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds het faillissement van Lierse zijn er twee opvolgers, Lierse Kempenzonen en K. Lyra-Lierse. Die laatste kan alvast mooie cijfers voorleggen.

Zo heeft Lyra-Lierse, het initiatief van onder meer Lierse Voor Altijd, al 850 abonnementen verkocht. Ook de honderd business seats zijn bijna allemaal uitverkocht. Daarnaast trekt de club ook vlot sponsors aan, geeft het mee in een persbericht op haar Facebook-pagina.

"Alle sponsorcontracten die Lyra vorig seizoen had, worden vernieuwd. De sponsors geloven dus volop in ons project en hebben hun financiële ondersteuning al bevestigd en in veel gevallen versterkt. Dat is een enorme blijk van vertrouwen. K. Lyra-Lierse trekt ook heel wat nieuwe sponsors aan. In totaal hebben we nu al meer dan 125 zaakvoerders en bedrijven die ons project steunen."

Budget verhoogd

Dat zorgde er ook voor dat het budget fors de hoogte in kon. "Ons commercieel succes geeft een boost aan het budget. Toen K. Lyra-Lierse van start ging, rekenden wij op een startbudget van 450.000 euro. Die inkomsten waren toen helemaal rond. Nu starten we het seizoen met een budget van circa 700.000 euro. Meer dan vijftig procent erbij, dus."

Lees hieronder het volledige bericht

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties