? Groot spandoek tégen Rode Duivel na 'transferitis', maar die reageert meteen met ... winnend doelpunt
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Groot spandoek tégen Rode Duivel Dedryck Boyata bij Celtic Glasgow na 'transferitis', maar die reageert meteen met ... winnend doelpunt (mét beelden)

? Groot spandoek tégen Rode Duivel na 'transferitis', maar die reageert meteen met ... winnend doelpunt
Foto: © photonews

De voorbije weken was er heel wat te doen over hem, de fans zijn het ondertussen ook meer dan beu. De volgende dagen kan het nog spannend worden op de transfermarkt, maar ondertussen heeft Rode Duivel Dedryck Boyata wel opnieuw zijn job gedaan.

Dedryck Boyata was de afgelopen weken naar eigen zeggen geblesseerd, maar coach Brendan Rodgers was het daar niet mee eens. Toch speelde hij niet, een transfer leek op tafel te liggen. Vooral Valencia toonde zich al concreet.

Voor de match op zondagnamiddag tussen Celtic Glasgow en Hamilton Academical stond de Rode Duivel echter plots opnieuw in de basisopstelling. De supporters van Celtic kwamen met een spandoek tégen Boyata, maar die reageerde ... met een doelpunt.

Het was al het twaalfde doelpunt van de Rode Duivel in het shirt van Celtic en de 1-0 bleek uiteindelijk het winnende doelpunt te zijn. Met 6 op 9 schuift de club uit Glasgow ook weer wat op in de stand. Of alle plooien gladgestreken zijn of er toch nog een transfer komt? Dat zullen de komende vijf dagen moeten uitwijzen.

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties