Reactie Ferrera baalt, maar belooft: "Over 2 maanden zal je een ander Waasland-Beveren zien"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 19 reacties
Ferrera baalt, maar belooft: "Over 2 maanden zal je een ander Waasland-Beveren zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Ferrera baalde als een stekker na de 3-2 nederlaag in Genk. Logisch gezien het matchverloop, maar hij belooft dat we over 2 maanden een ander, volwassener Waasland-Beveren zullen zien.

"We kwamen 1-2 voor en dan denk je dat het misschien kan lukken in Genk, maar we incasseerden te snel die 2-2. Dat deed ons pijn."

Clement bracht Trossard, Samatta en Malinovskyi in om het tij te keren. "Er vielen 3 titularissen in bij Genk en we incasseerden de 3-2 door een owngoal. Dat is natuurlijk jammer, maar we moeten ermee leven."

"Nu zijn we gefrustreerd en ontgoocheld, maar we moeten verder bouwen op het positieve", benadrukt Ferrera voor wie het glas halfvol is.

"We hebben in 5 matchen 3 moeilijke verplaatsingen gehad en toch al 3 punten gepakt. We moeten de positieve zaken onthouden en de emoties laten afkoelen."

"Op dit moment is er nog een gebrek aan maturiteit, aan rust. Dat is ook logisch want we hebben een jonge groep. Over 2 maanden zal je een ander Waasland-Beveren zien, daar ben ik zeker van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties