Gent-voorzitter De Witte overtuigd dat het sneller goed zal komen: "Ze zullen hun waarde nog bewijzen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Gent-voorzitter De Witte overtuigd dat het sneller goed zal komen: "Ze zullen hun waarde nog bewijzen"

Tien punten in de competitie en vanavond nog alle kans om zich te kwalificeren voor de poulefases van de Europa League. Al was het op het veld nog niet echt denderend, Gent zit niet in dezelfde malaise als vorig seizoen. Het geeft de burger - en de voorzitter - moed.

Gent liet heel wat basispionnen vertrekken voor vele miljoenen en moest dus ook heel wat inkomende transfers doen. "We gaan even door wat turbulentie. We hebben nog geen gecontroleerde situatie zoals Anderlecht, Club en Genk al kennen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Maar ik denk dat we de situatie vroeger onder controle zullen krijgen dan vorig seizoen. In die zin zijn onze tien punten in de competitie van goudwaarde. Daar kunnen we op bouwen eens alles compleet is."

Ik schat onze kansen op kwalificatie op meer dan vijftig procent

Veel inkomende miljoenen, maar ook veel werk om vervangers te halen. "Het was allemaal een beetje last minute, maar de jongens die er zijn, zullen hun waarde nog bewijzen. Daarom is het jammer dat deze wedstrijd tegen Bordeaux nu al komt. Maar ik voel een positieve energie in de groep en bij de staf. Ik schat onze kansen op kwalificatie op meer dan vijftig procent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties