Reactie Prychynenko onder de indruk van Union: "Beter dan Leuven en KV Mechelen én zelfs dan ons"

Dirk Pieters
| 49 reacties
Prychynenko onder de indruk van Union: "Beter dan Leuven en KV Mechelen én zelfs dan ons"
Foto: Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niets dan lachende gezichten op het Kiel vrijdagavond. Ook Denis Prychynenko stond met plezier de pers te woord. Een overwinning die duidelijk deugd deed, al was het allemaal niet echt mooi om zien.

De verdediger was eerlijk na de wedstrijd over de sterkte van de tegenstander. "Union is echt een goede ploeg. Ze zijn beter dan OH Leuven en KV Mechelen. Ze waren zelfs beter dan ons vandaag. We speelden zelf niet goed deze wedstrijd, maar onze mentaliteit was wel heel goed", aldus Prychynenko na de match.

Doelpunt viel uit de lucht

Een wedstrijd met weinig echte grote kansen. Ook bij de thuisploeg vielen er nauwelijks te noteren. "Het doelpunt van ons valt echt uit de lucht, maar gaf ons wel veel vertrouwen. Eerst scoren was heel belangrijk. Nadien gingen we verder op enthousiasme en dat is gelukt. Dit was misschien wel onze minste wedstrijd, maar we winnen wel."

De druk valt nu een beetje weg op het Kiel al voelde de Duitser nooit echt stress. "Ik heb daar zelf geen last van gehad. Ik heb nooit stress. We moeten spelen met het gevoel dat wij de beste ploeg zijn. Zelfs bij een puntenverlies vandaag was het zeker nog niet gedaan. Alles ligt zo kort bij elkaar dat het er elke week helemaal anders kan uitzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties