Zelfs nu nog transfers bij Beerschot Wilrijk: nieuwe rechtsachter en nog twee vertrekkers

Zelfs nu nog transfers bij Beerschot Wilrijk: nieuwe rechtsachter en nog twee vertrekkers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt is gesloten, maar toch heeft Beerschot Wilrijk er nog een speler bijgehaald. De vrije rechtsachter Ayrton Mboko tekende vandaag een contract voor twee seizoenen met optie op twee extra. Dani Wilms wordt dan weer verhuurd aan Rupel Boom.

Ayrton Mboko traint sinds maandag mee met Beerschot Wilrijk. Hij debuteerde vorig seizoen in het profvoetbal bij Union. De jonge Belgische Congolees speelde er meteen 19 wedstrijden als rechtsback. Mboko werd opgeleid in de jeugdacademie van Standard waar toen Will Still actief was in de staf. 

"Als 16/17-jarige trainde hij al mee met de A-kern", aldus Still op de clubwebsite. "Hij heeft alles om uit te groeien tot een goeie rechtsachter en heeft een uitstekende ingesteldheid. Bij KFCO Beerschot Wilrijk kan hij voort ontwikkelen en doorgroeien."

Voor andere spelers worden er oplossingen gezocht. Zo wordt verdedigende middenvelder Dani Wilms tot het einde van het seizoen verhuurd aan Rupel Boom, de ploeg van ex-trainer Urbain Spaenhoven. Ook Richard Kule Mbombo (22) traint niet meer mee op het Kiel. Mbombo test bij het Slovaakse AS Trencin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties