Mourinho lacht om vraag over ontslag: "Weet je hoeveel hen dat zou kosten?"

Mourinho lacht om vraag over ontslag: "Weet je hoeveel hen dat zou kosten?"

Manchester United won comfortabel op bezoek bij Burnley en José Mourinho mag weer wat vrijer ademhalen. De vraag is of hij ooit gevreesd heeft voor zijn job? Want in een interview lijkt hij vrij zeker dat hij nooit ontslagen zal worden door Manchester United.

Mourinho heeft nog een contract tot 2020 in Manchester. "Jullie hebben geen idee hoeveel geld ze me moeten betalen als ze me ontslaan. Het is veel te duur! Ze zeggen dat mijn baan op de tocht staat, maar ik geloof er niks van", zei hij aan het Italiaanse La Repubblica.

Mourinho is bij de Italiaanse pers nog vrij open, met die in Engeland leeft hij op voet van oorlog. De journalisten daar vragen hem immers om de vijf seconden of hij vreest voor een ontslag. Twee weken geleden kwam het nog tot een aanvaring na de thuisnederlaag tegen Tottenham.

Hij stak drie vingers omhoog. "Weet je wat dit betekent? 3-0. Maar deze vingers betekenen ook drie titels. Ik heb meer titels in de Premier League gepakt dan de andere negentien managers in Engeland samen. Drie voor mij en twee voor de andere managers. Respect, respect, respect." En weg liep hij...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties