Miljoenentransfer Club Brugge kon nog niet overtuigen: "Ik verwacht nog altijd dat hij bij een topclub zal doorbreken, hij is sterk genoeg om terug te knokken"
Clint Vens
| 17 reacties

Stijn Vreven verwacht dat Siebe Schrijvers nog zal doorbreken bij Club Brugge

Miljoenentransfer Club Brugge kon nog niet overtuigen: "Ik verwacht nog altijd dat hij bij een topclub zal doorbreken, hij is sterk genoeg om terug te knokken"
Foto: © photonews

Club Brugge gaf nooit eerder zoveel geld uit tijdens een mercato. Rezaei was met zijn vijf miljoen euro plus bonussen de duurste vogel, maar ook voor Siebe Schrijvers legde blauw-zwart drie miljoen euro op tafel.

De 22-jarige spelmaker stond afgelopen vrijdag nog aan het kanon bij de Belgische U21 in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta (0-4). Bij Club Brugge wil het voorlopig nog niet vlotten voor Schrijvers. Bovendien kreeg hij er met recordaankoop Rezaei een te duchten concurrent bij in het slot van de mercato.

Stijn Vreven, die hem nog onder zijn hoede had bij Waasland-Beveren, gelooft nog in een doorbraak op Jan Breydel: "Nadat Siebe voor Club tekende, zei hij mij dat er daar echt een plan is om hem te laten spelen, op de plaats van Diaby, ja, en ik geloof niet dat dat na twee maanden al in de prullenmand ligt", vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine.  

Gevoel voor plaatsing

"Waarom het er nog niet helemaal is uitgekomen, is van buitenaf moeilijk te beoordelen. Maar ik voelde wel dat Siebe karakterieel en mentaal veruit sterk genoeg is om altijd terug te knokken.Ik verwacht nog altijd dat hij bij een topclub zal doorbreken. Ik vind hem een allroundspeler met een fantastisch gevoel voor plaatsing: wanneer moet ik diep lopen en wanneer moet ik afhaken, wanneer moet ik over de diepe spits heen gaan en wanneer achter hem blijven?"

Aanpassingsperiode

"Als tweede spits staan er bij Brugge achter hem met Vormer en Vanaken jongens die heel comfortabel zijn aan de bal maar die ook uit de bal spelen. Dus daar zou een wisselwerking met hem mogelijk moeten kunnen zijn. Ik denk dat hij gewoon iets meer tijd nodig heeft om zich aan te passen aan en te groeien in een systeem dat toch heel anders is dan dat van Genk en van Waasland-Beveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties