Jelle Vossen is de Brugse matchwinnaar met één actie: "Die VAR maakte het niet evident"
Redactie vanuit Brugge
| 43 reacties

Jelle Vossen is de matchwinnaar van Club Brugge na VAR-penalty

Jelle Vossen is de Brugse matchwinnaar met één actie: "Die VAR maakte het niet evident"

Pas in de 90ste minuut invallen en toch nog matchwinnaar worden: Jelle Vossen kan dat. Hij was de man die in extremis vanop de stip scoorde en Club Brugge zo nog een 2-1 overwinning bezorgde tegen Lokeren.

"Wat een opluchting toen die bal tegen de netten ging", zuchtte Jelle Vossen na afloop. "Het was zeker niet evident. De scheidsrechter wachtte heel lang met de VAR en ging nog naar de beelden kijken, dus het was voor mij kwestie om rustig te blijven en de zenuwen onder bedwang te houden."

Vossen leek in eerste instantie nochtans zelfs niet in actie te moeten komen. Wesley-Rezaei was het basisduo en eerder in de tweede helft kreeg Openda de voorkeur als invaller. "Ik hoopte natuurlijk wel dat ik er nog mocht inkomen en één kans zou krijgen om de ploeg te helpen. Dat is dan ook nog gebeurd."

Het was met de hakken over de sloot

Zijn late doelpunt zorgde voor het gewenste resultaat. "We wisten op voorhand dat we moesten winnen met de aankomende Champions League van dinsdag in het achterhoofd. Het heeft ons wel bloed, zweet en tranen gekost. Met de hakken over de sloot, zeg maar, maar we pakken wel 19 op 21", aldus Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties