Zebra's werden beren in plaats van bange saapjens, maar Félice Mazzu wil iets rechtzetten: "Wij een rugbyploeg?"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Sclessin
| 3 reacties
Zebra's werden beren in plaats van bange <i>saapjens</i>, maar Félice Mazzu wil iets rechtzetten: "Wij een rugbyploeg?"
Foto: © photonews

Charleroi wist nog eens een puntje weg te kapen uit de Vurige Stede en dus was Félice Mazzu een al bij al tevreden mens na de 0-0 puntendeling. Al wilde hij toch ook iets rechtzetten.

"Met een punt vertrekken uit Sclessin is uiteraard een goede prestatie, zeker gezien de manier waarop we hier vaak wegkomen de laatste jaren", begon Félice Mazzu zijn perspraatje in de catacomben van Sclessin.

"Mijn spelers hebben er echt goed voor gewerkt en de organisatie stond er, al hebben we niet echt de goede keuzes gemaakt in de omschakeling bij de laatste passes. Daar ontbrak het ons aan om hier de match misschien te winnen", aldus de coach van Charleroi.

Rugbyploeg?

Toch was Mazzu ook een beetje gefrustreerd: "Met alle respect voor Michel Preud'homme en al mijn collega's, maar ik heb ondertussen ook al wat interviews gehoord na de wedstrijd ... En als er spelers van Standard zijn die ons een rugbyploeg noemen, daar ben ik het niet mee eens."

"We kwamen soms naar hier als een bende schaapjes, nu zien we als mannen naar hier gekomen. Maar we zijn geen schopploeg en we wilden niemand blesseren of wat dan ook, dus dat was zeker niet onze betrachting hier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties