Griezmann vloekte bij doelpunt Danjuma, maar deelt nog een prik uit: "Jullie weten dat ik wel van die Belgen hou"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Madrid
| 16 reacties

Antoine Griezmann deelde nog een prikje uit aan de Belgen na zege tegen Club

Griezmann vloekte bij doelpunt Danjuma, maar deelt nog een prik uit: "Jullie weten dat ik wel van die Belgen hou"
Foto: © photonews

Met twee doelpunten was Antoine Griezmann gisteren echt de mann bij Atlético Madrid. Na de overwinning tegen Club Brugge kwam hij goedgeluimd over en kon hij het alweer niet laten om een steekje uit te delen aan de Belgen.

Maar vooraleer hij dat deed, stak er ook bij hem toch nog iets. Het doelpunt van Danjuma, uiteraard. Daar had Diego Simeone immers voor gewaarschuwd. "El Cholo (de bijnaam van Simeone, nvdr.) had het nog zo gezegd, maar hij viel toch", aldus de Fransman.

Hij had nog wat lof voor Club Brugge. "Tactisch stak het allemaal heel goed in elkaar. Na die gelijkmaker hebben ze het ons heel erg moeilijk gemaakt. Maar dankzij ons publiek hebben we toch het verschil kunnen maken." Over waarom hij net nu zijn beste vorm terugvindt, is hij duidelijk.

Mentaal sterker

"Een van de redenen dat we vorig jaar niet doorgingen in de Champions League was dat ik me mentaal niet goed voelde. Ik was eigenlijk niet klaar om te spelen. Nu ben ik bevrijd en speel ik goed en dat komt de ploeg ten goede. Ik heb ook de beste fysieke voorbereiding gehad en ben dus volledig gerecupereerd van het WK." Hij sloot af met een plaagstoot over dat WK. "Jullie weten dat ik wel van die Belgen hou", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties