Thierry Henry weg bij de Rode Duivels? Meunier en Alderweireld geven hun mening
Johan Walckiers Aernout Van Lindt
Johan Walckiers en Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 0 reacties

Thomas Meunier en Toby Alderweireld maken zich niet druk om mogelijk vertrek van Thierry Henry

Thierry Henry weg bij de Rode Duivels? Meunier en Alderweireld geven hun mening

Thierry Henry doet redelijk wat inkt vloeien de laatste dagen. Nadat hij deze zomer al gelinkt werd aan Aston Villa voert nu Monaco blijkbaar de forcing. Thomas Meunier en Toby Alderweireld geven hun mening over zijn mogelijk vertrek bij de Rode Duivels.

De Rode Duivels zijn er blijkbaar niet al te veel mee bezig wie hun T2 wordt. Al wensen ze Henry wel alle succes toe. "Thierry is belangrijk voor ons, maar met die geruchten houden we ons niet bezig. Daar kunnen wij niks aan doen. Als we ons zorgen moeten maken om elk gerucht zouden we veel tijd verliezen", aldus de verdediger.

"En als hij vertrekt, zal er iemand anders zijn plaats innemen en zullen wij blijven werken", voegde hij er nog aan toe.

Hetzelfde geluid bij Thomas Meunier. "Thierry praat niet echt over die geruchten. Hij vermijdt het zelfs om erover te praten. Maar er zijn nog klassetrainers. We gaan ons daar niet mee bezig houden. Titi heeft wel de kwaliteiten om een club te trainen. Hij kent het vak en heeft ervaring. Hij is klaar denk ik."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties